Αναστασίου: «Δεν θα δημιουργηθεί κίνδυνος»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν έδειξε να ανησυχεί για τη συνέχεια.

Αναστασίου: «Δεν θα δημιουργηθεί κίνδυνος»

Ο Παναιτωλικός αν και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ τελικά έφυγε ηττημένος από τα Γιάννενα χάνοντας με 3-2 από τον ΠΑΣ. Ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως κάποιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, ενώ δεν ανησυχεί πως η ομάδα του θα μπλέξει.

Αναλυτικά ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε:

Για το παιχνίδι: Είναι μία ακόμα συνέχεια της κατάστασης, ο αντίπαλος δεν μας δημιουργεί τίποτα και από το πουθενά κάνουμε πέναλτι. Έγιναν δύο πέναλτι που δεν μπορώ να καταλάβω πως έγιναν. Τονίσαμε πριν το ματς να προσέχουμε μέσα στην περιοχή γιατί ότι κι αν γίνει θα σφυριχτεί εις βάρος μας. Είναι απαράδεκτη η αντίδραση μας στο δεύτερο γκολ γιατί ο τερματοφύλακας μας απέκρουσε. Όταν θες να προστατέψεις την εστία σου κάνεις τα πάντα, εμείς δεν μπορώ να καταλάβω τι κάναμε.

Για το που εντοπίζει το πρόβλημα: Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες. Ελέγχαμε το παιχνίδι και δεν είχαμε πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι κάποιες στιγμές που δεν ξέρω τι σκεφτόμαστε.

Για το αν θα κινδυνέψει ο Παναιτωλικός: Όχι δεν θεωρώ ότι θα δημιουργηθεί κίνδυνος.