Ολυμπιακός: Από εκτός αποστολής... βασικοί με ΠΑΟΚ!

H ενδεκάδα της Νέας Σμύρνης συν τον Λάζαρο, που θα δουν το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό από την εξέδρα, κλείνουν το... μάτι στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Κυριακής.

Ολυμπιακός: Από εκτός αποστολής... βασικοί με ΠΑΟΚ!

Τίποτα δεν έγινε τυχαία από τον Πέδρο Μαρτίνς σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιλογές του για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Προφανώς και θα έδινε ανάσες σε όσους έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί από το ξεκίνημα της σεζόν, από τη στιγμή που ακολουθεί μία τριάδα αγώνων – φωτιά με ΠΑΟΚ, Μίλαν και ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε έξω την ενδεκάδα της Νέας Σμύρνης συν τον Χριστοδουλόπουλο και επί της ουσίας «φωτογράφισε» και τις σκέψεις του ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Αν και αύριο με τους Βοιωτούς ο Γκιγιέρμε θα πάρει φανέλα βασικού, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να «φάει» από την ενδεκάδα τον Μπουχαλάκη, τον οποίο στην παρούσα φάση στηρίζει ο Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Κρητικός χαφ να είναι το φαβορί για να ξεκινήσει την Κυριακή κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Από εκεί και πέρα, ο Λάζαρος συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα έναντι του Φετφατζίδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ένας Φετφατζίδης που έπαιξε βασικός τόσο με την Μπέτις, όσο και με τον Πανιώνιο.

Με λίγα λόγια οι Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Λάζαρος ή Φέτφα και Γκερέρο είναι οι πιο πιθανοί για να βρεθούν στην ενδεκάδα στο ματς με τον «Δικέφαλο του βορρά».