Ολυμπιακός: Στο λιμάνι ασχολούνται μόνο με την ΑΕΚ και οι Ιταλοί «βλέπουν» φαβορί τον Γκατούζο

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το σπουδαίο ματς με την ΑΕΚ (23/4), οι Ιταλοί θεωρούν απόλυτο φαβορί τον Τζενάρο Γκατούζο για τον πάγκο του.

Ολυμπιακός: Στο λιμάνι ασχολούνται μόνο με την ΑΕΚ και οι Ιταλοί «βλέπουν» φαβορί τον Γκατούζο

Όλο το βάρος στον Ολυμπιακό έχει πέσει πάνω στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (23/4). Ο Ζοσέ Ανιγκό και οι ποδοσφαιριστές του δουλεύουν από τις αρχές της εβδομάδας για ένα ματς που είναι ο ορισμός του «τελικού», καθώς αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός, τότε αυτομάτως θα χάσει και τις όποιες πιθανότητες έχει για τον τίτλο. Μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά όχι ρεαλιστικές.

Την ίδια στιγμή στην Ιταλία ασχολούνται ιδιαίτερα με την επόμενη μέρα των Πειραιωτών. Το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο εξακολουθεί να φιγουράρει στα ρεπορτάζ, με τους γείτονες να αναφέρουν ότι όσο περνούν οι μέρες, βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο να κάτσει στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο «Ρίνο» που φερόταν να θέλει να κερδίσει λίγο χρόνο για να απαντούσε στον Ολυμπιακό γύρω στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου, φαίνεται ότι δεν έχει κάποια καλύτερη προσφορά συγκριτικά με αυτή που έχει δεχτεί από τους Πειραιώτες.

Οπότε, δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις αμέσως μετά την ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Ιταλοί, με τον Γκατούζο να φέρεται να είναι έτοιμος να πει το «ναι» στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όλα αυτά - επαναλαμβάνουμε - τα λένε στο Μιλάνο και όχι από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Στον Ολυμπιακό το μυαλό τους είναι αποκλειστικά και μόνο στο πώς θα καταφέρουν να κερδίσουν την ΑΕΚ.