Χειρουργήθηκε ο Αραούχο, μένει εκτός για 4-5 μήνες!

Ολοκληρώθηκε η επέμβαση στο γόνατο του Σέρχιο Αραούχο, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη και τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για την ΑΕΚ, αφού ο παίκτης θα μείνει εκτός για 4-5 μήνες.

Χειρουργήθηκε ο Αραούχο, μένει εκτός για 4-5 μήνες!

Στη Μαδρίτη πραγματοποιήθηκε η επέμβαση στο αριστερό γόνατο του Σέρχιο Αραούχο. Συγκεκριμένα έγινε συρραφή στον έσω μηνίσκο, ενώ παράλληλα πάρθηκε και η απόφαση να γίνει επεμβατική διαδικασία για τον οπίσθιο χιαστό του.

Μετά την μαγνητική που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως είχε πειραχτεί και ο χιαστός κι έτσι ο χειρούργος που τον ανέλαβε αποφάσισε να επέμβει και στο συγκεκριμένο σημείο. Και στην Αθήνα, πάντως είχε διαπιστωθεί πως υπήρχε πρόβλημα με τον χιαστό του ποδοσφαιριστή.

Από αύριο κιόλας ο αρχηγός της ΑΕΚ ξεκινάει τη διαδικασία αποκατάστασης με θεραπεία που θα πρέπει να ακολουθήσει. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην Ισπανία για ένα διάστημα προκειμένου να βρίσκεται υπό την επίβλεψη των ιατρών που ανέλαβαν την επέμβαση του.

Η αποκατάσταση του θα διαρκέσει από τέσσερις έως πέντε μήνες. Ήταν δεδομένο, πάντως από την πρώτη στιγμή πως ο ποδοσφαιριστής θα έχανε το υπόλοιπη της σεζόν.