Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δέχθηκε απειλητικά μηνύματα: «Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου»

Ο Έσπεν Έσκας, ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που έγινε τον Φλεβάρη αποκάλυψε τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε από οπαδούς.

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δέχθηκε απειλητικά μηνύματα: «Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου»

Ο Νορβηγός διαιτητής Έσπεν Έσκας, μιλώντας στην ιστοσελίδα «VG» μίλησε για τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε, μερικά εκ των οποίων έδωσε στο φως της δημοσιότητας.

Μερικά απ' αυτά έγραφαν «Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου» και «Έλα στην Αθήνα μπ@στ@ρδε κι αν γλιτώσεις τον φόνο θα είναι θαύμα. Ντροπή σου».

«Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, οπότε το παίρνω πολύ χαλαρά. Αλλά στους δικούς μου ανθρώπους δεν αρέσει», ξεκαθάρισε ο Νορβηγός.

Για το πόσο γρήγορα βρήκαν το νούμερό του μετά τον ορισμό του στην Ελλάδα:

«Ναι, ήταν συναρπαστικό. Δεν μπορούσα να δουλέψω τις επόμενες ώρες. Πραγματικά «βάρεσε κόκκινο» και ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό απ' όσα έχω συνηθίσει από άλλες διεθνείς αποστολές».

Για την ατμόσφαιρα:

«Το γήπεδο ήταν γεμάτο δύο ώρες πριν τον αγώνα και αισθανόσουν πως υπήρχε τόση αστυνομία και στρατός όσοι ήταν και οι οπαδοί, παρ' ότι δεν επιτρέπονται οπαδοί των φιλοξενουμένων. Αυτά τα παιχνίδια έχουν ένα ιστορικό βίας και φόνων, οπότε οι εκτός έδρας οπαδοί απαγορεύονται. Κι αυτό κατά κάποιο τρόπο είναι καλό για μας τους διαιτητές. Είχαμε αστυνομική προστασία από και προς το γήπεδο οπότε αισθανόμασταν σχετικά ασφαλείς».