AEK: Κάλεσμα η Οriginal για συγκέντρωση στο ξενοδοχείο πριν φύγει η αποστολή για «Καραϊσκάκη»

οργανωμένοι της Οriginal κάλεσαν τον κόσμο της ΑΕΚ να συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (21.00) με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

AEK: Κάλεσμα η Οriginal για συγκέντρωση στο ξενοδοχείο πριν φύγει η αποστολή για «Καραϊσκάκη»

Στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό κινούνται άπαντες στην ΑΕΚ και οι οργανωμένοι δεν αποτελούν εξαίρεση παρότι δεν θα δουν το ματς δια ζώσης καθώς διεξάγεται (23/04, 21.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ωστόσο η Οriginal 21 θέλησε να στείλει μήνυμα στήριξης στην ομάδα κι απηύθυνε κάλεσμα, μέσω ανάρτησης στο Facebook έξω από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα ώστε να την ενθαρρύνουν και να την κατευοδώσουν.

H ανάρτηση αναφέρει:

«Το λέμε από τώρα γιατί η Κυριακή είναι τόσο κοντά και δεν κρατιόμαστε… Καλούμε όλον τον κόσμο της ΑΕΚΑΡΑΣ την Κυριακή στις 18.00 στο ξενοδοχείο που θα βρίσκεται η ομάδα (Kastri hotel, Ν.Ερυθραία), για εμψύχωση και αποθέωση στους φετινούς νταμπλούχους και όλοι μαζί μετά, συνοδεύουμε το πούλμαν της νίκης προς το λυόμενο… Μην λείψει κανείς! Πρωτάθλημα και κύπελλο Δικέφαλε αετέ !!».