Ολυμπιακός: Από τον χειμώνα το έλεγαν για Λάτο και Γκατούζο

Ο Τόνι Λάτο θα φύγει σίγουρα από την Βαλένθια, οι Ισπανοί επιμένουν ότι θα πάει όπου συνεχίσει ο Γκατούζο και τα μπακ του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Από τον χειμώνα το έλεγαν για Λάτο και Γκατούζο

Ο Ολυμπιακός είχε επιχειρήσει τον περασμένο χειμώνα να αποκτήσει τον Τόνι Λάτο, αλλά η Βαλένθια ήταν αρνητική στην παραχώρησή του παρόλο που το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι.

Επίσης δεν έκανε ικανοποιητική πρόταση επέκτασης στον 25χρονο αριστερό μπακ με συνέπεια να είναι αυτός ένας από τους λόγους που η ισπανική ομάδα ήρθε σε ρήξη με τον Τζενάρο Γκατούζο.

Στην Ισπανία έλεγαν από τον χειμώνα ότι ο Λάτο θα πάει σε όποια ομάδα συνεχίσει ο Γκατούζο, γιατί ο Ιταλός τεχνικός έχει σε τεράστια εκτίμηση τον παίκτη. Γι΄αυτό και συνδύασαν πάλι Ολυμπιακό, Λάτο, Γκατούζο με αφορμή τις επαφές της ελληνικής ομάδας με τον 45χρονο για να αναλάβει από τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός για τα αριστερά έχει τον Ρέαμπτσιουκ, πήρε τον Ραμόν, έκλεισε τον Πήλιο και έδωσε δανεικό τον Λάιντνερ. Αλλά μέχρι το καλοκαίρι πολλά μπορούν να έχουν αλλάξει, αναλόγως και με το νέο τεχνικό όχι μόνο για τη συγκεκριμένη θέση του ρόστερ.