Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα του Ανιγκό η απουσία του Αραούχο

Ο Ζοσέ Ανιγκό προετοιμάζει έναν Ολυμπιακό που θα επιχειρήσει να μην αφήσει πολλά περιθώρια δράσης στην ΑΕΚ, ακόμη κι αν έπαιζε ο Αραούχο.

Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα του Ανιγκό η απουσία του Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Κυριακής (23/4) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Είναι άγνωστη η ημερομηνία της επιστροφής του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ζοσέ Ανιγκό από την πλευρά του έχοντας κατά νου και το πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Φάληρο, ούτως ή άλλως ετοίμαζε ένα πλάνο για να μην αφήσει πολλά περιθώρια δράσης στην «Ένωση».

Η ΑΕΚ αν βρει κενούς χώρους, είτε παίζει ο Αραούχο, είτε όχι, μπορεί να κάνει τη ζημιά, όπως συνέβη στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γάλλος τεχνικός λοιπόν ετοιμάζει έναν Ολυμπιακό που θα επιδιώξει από το ξεκίνημα να επιβάλει τον ρυθμό του, να πάρει τις μονομαχίες στη μεσαία γραμμή με τους Εμβιλά και Χουάνγκ, αλλά και να μην δώσει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της.

Σίγουρα η απουσία του Αραούχο είναι μεγάλη για τον «Δικέφαλο», αλλά αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τα πλάνα του Ανιγκό, καθώς γνωρίζει ότι στη θέση του Αργεντινού θα αγωνιστεί ένας εκ των Πινέδα ή Τσούμπερ, οι οποίοι είναι φορμαρισμένοι.

Το βασικό ζητούμενο για τον Ανιγκό ήταν να έχει καλά τον Εμβιλά. Από τη στιγμή που δείχνει να ξεπερνάει την ίωση, τότε η δουλειά του γίνεται ευκολότερη ως προς την αναχαίτιση των χαφ της ΑΕΚ.