Ολυμπιακός: Ανησυχία λόγω ιώσεων, αναμένεται να είναι εντάξει ο Εμβιλά

Προβλήματα ιώσεων στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Εμβιλά απασχολεί περισσότερο, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος

Ολυμπιακός: Ανησυχία λόγω ιώσεων, αναμένεται να είναι εντάξει ο Εμβιλά

Ανησυχία στον Ολυμπιακό καθώς υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που δεν μπορούν να προπονηθούν κανονικά λόγω ιώσεων, κάτι που σαφώς δημιουργεί πρόβλημα στην προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το πιο ανησυχητικό είναι του Γιαν Εμβιλά ο οποίος από την Τρίτη (18/4) έχει στομαχικές διαταραχές, αλλά δεν είναι σε ιδανική κατάσταση από πλευράς υγείας και κάποιοι άλλοι παίκτες. Κάτι που προκαλεί πρόβλημα στον Ανιγκό, ειδικά αν χαθούν προπονήσεις μέχρι να φτάσει η ώρα των τελικών επιλογών. Πάντως το πιθανότερο είναι πως και με την κατάλληλη προφύλαξη τόσο ο Εμβιλά όσο και άλλοι παίκτες (ο Γκάρι ένας εξ αυτών) θα είναι στην κατάσταση που πρέπει την Κυριακή.

Κάποιες ενοχλήσεις επίσης έχει ο Παπέ Σισέ, αλλά και αυτός αναμένεται τελικά ότι θα τις ξεπεράσει και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι διεκδικώντας θέση στην ενδεκάδα, με υποψήφιους δίπλα στον Μπα τους Παπασταθόπουλο και Ντόη.