Ολυμπιακός: Δουλειά και στην επίθεση ο Ανιγκό

Να μη γίνουν τα ίδια λάθη με τη ρεβάνς του Κυπέλλου και μένουν ημιτελείς οι καλές προσπάθειες πίεσης θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Δουλειά και στην επίθεση ο Ανιγκό

Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει το τελευταίο διάστημα με πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα και με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο πολύ σοβαρά αμυντικά λάθη του, αλλά το πρόβλημα υπήρξε με επίσης σημαντικά σφάλματα και στην επίθεση.

Για παράδειγμα στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κέρδισε πάρα πολλές μπάλες από την πίεσή του κοντά στην αντίπαλη περιοχή και δεν κατάφερε από κακές επιλογές στην πάσα να αξιοποιήσει αυτό το πλεονέκτημα. Κάτι που θα μπορούσε να του είχε δώσει περισσότερα από το ένα γκολ του Βαλμπουενά σε αυτό το διάστημα. Κι ήταν λάθη που έγιναν όχι μόνον από τον Μπιέλ αλλά και από άλλους παίκτες.

Είναι κάτι για το οποίο δουλεύουν πολύ οι Πειραιώτες τις τελευταίες μέρες και ο Ζοσέ Ανιγκό ζητάει από τους παίκτες του να είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να μην πηγαίνει χαμένη η καλή δουλειά που γίνεται στην επιθετική πίεση. Φυσικά είναι κάτι που δεν θέλει επ' ουδενί να επαναληφθεί στο ντέρμπι της Κυριακής (23/4), το οποίο μπορεί να κριθεί (και) από μια τέτοια λεπτομέρεια.