Μαρινάκης: «Ξένοι ελίτ διαιτητές στα ντέρμπι της Κυριακής»

Επιστολή σε ΚΕΔ και ΕΠΟ με κοινοποίηση στην UEFA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για ξένους ελίτ διαιτητές στα ντέρμπι της Κυριακής (23/4) Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

Μαρινάκης: «Ξένοι ελίτ διαιτητές στα ντέρμπι της Κυριακής»

Τους ορισμούς ξένων ελίτ διαιτητών με τη συνδρομή και της UEFA ζήτησε με επιστολή του προς την ΚΕΔ και την ΕΠΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η επιστολή του προέδρου της Super League κοινοποιήθηκε και στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η επιστολή Μαρινάκη:

«Κύριοι,

Την προσεχή Κυριακή 23.04.2023 διεξάγονται στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής των play off της Supreleague 1 οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πόσο μεγάλη είναι η βαθμολογική σημασία και η κρισιμότητα των αγώνων αυτών.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε με την αρωγή και τη συνδρομή της UEFA να προβείτε στον ορισμό αλλοδαπών Διαιτητών από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA προκειμένου να διευθύνουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Σας επισημαίνουμε ότι έχετε υποχρέωση - από τη θέση που κατέχει ο καθένας εξ υμών - να σεβαστείτε και το Πρωτάθλημα και τις διαγωνιζόμενες ομάδες εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την τέλεση των αγώνων».