Ολυμπιακός: Θυμήθηκαν τις κόντρες Γκατούζο -Τζέραρντ

Με αφορμή την προπονητολογία στον Ολυμπιακό, στο εξωτερικό θυμήθηκαν στις περίφημες μάχες Γκατούζο-Τζέραρντ στους τελικούς του Champions League

Ολυμπιακός: Θυμήθηκαν τις κόντρες Γκατούζο -Τζέραρντ

Ο Τζενάρο Γκατούζο και ο Στίβεν Τζέραρντ είναι δύο μεγάλες μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με μεγάλες αναμετρήσεις με την Μίλαν και την Λίβερπουλ σε τελικούς Champions League. Όπως την περίφημη ανατροπή στην Κωνσταντινούπολη ή τη νίκη του Ιταλού στο ΟΑΚΑ.

Με αφορμή τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που φέρνουν τον Γκατούζο και τον Τζέραρντ να έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πάγκο ενόψει της νέας σεζόν υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στην Βρετανία, στα οποία γίνεται λόγος για τις επαφές της ελληνικής ομάδας με τον 45χρονο Ιταλό, αλλά και για τον Τζέραρντ που μετά την απομάκρυνσή του από την Άστον Βίλα και την ενασχόλησή του με ρόλο σχολιαστή, παραμένει ανοιχτός σε συζητήσεις για να επιστρέψει στους πάγκους.

Οι Άγγλοι θυμούνται τις επικές μάχες τους στους αγωνιστικούς χώρους και κάνουν λόγο για μία ακόμη αναμέτρηση, αυτή τη φορά σε προπονητικό επίπεδο. Τονίζοντας ότι ο Ιταλός έχει το προβάδισμα από τη στιγμή που έχει γίνει ήδη συζήτηση με τον Ολυμπιακό.