Ολυμπιακός: Ο Σισέ «κοντράρει» τον Σωκράτη ενόψει ΑΕΚ!

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Ουσεϊνού Μπα θα είναι στην ενδεκάδα του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (23/4). Στο 50-50 ο παρτενέρ του ανάμεσα σε Σισέ και Παπασταθόπουλο.

Ολυμπιακός: Ο Σισέ «κοντράρει» τον Σωκράτη ενόψει ΑΕΚ!

Την Δευτέρα του Πάσχα (17/4) συγκεντρώθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στον Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (23/4) στο Καραϊσκάκη. Ένα παιχνίδι που επί της ουσίας είναι καθοριστικό ως προς το να παραμείνει ζωντανός ο Ολυμπιακός στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Ζοσέ Ανιγκό από την πλευρά του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, πλην φυσικά της γνωστής απουσίας του Σέρτζι Κανός.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα πλάνα του και αν λάβουμε υπόψη τον τρόπο με τον οποίο είχε προετοιμάσει την ομάδα του στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν πρόκειται να τα αποκαλύψει ούτε τώρα ενόψει ΑΕΚ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Ουσεϊνού Μπα στο κέντρο της άμυνας. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στις επόμενες προπονήσεις, τότε ο Σενεγαλέζος θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα και από εκεί και πέρα είναι άγνωστο ποιος θα σταθεί στο πλευρό του.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν είναι δεδομένο ότι θα πάρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Ο Παπέ Σισέ έχει αρχίσει να αυξάνει τις πιθανότητές του και κοντράρεται στα ίσα με τον πολύπειρο Έλληνα στόπερ για να πάρει φανέλα βασικού.