Ολυμπιακός: Έτοιμος για απαντήσεις ο Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ γνωρίζει καλά τις ευθύνες που έχει για να πρωταγωνιστήσει στην τελική προσπάθεια του Ολυμπιακού στη Super League.

Ολυμπιακός: Έτοιμος για απαντήσεις ο Μπιέλ

Είναι η πιο ακριβή μεταγραφή του Ολυμπιακού, έχει προσφέρει ουκ ολίγα στην ομάδα σε γκολ και ασίστ στην πρώτη του σεζόν στο κλαμπ, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είχε δώσει περισσότερα.

Ο Πεπ Μπιέλ δεν είχε καλή απόδοση στα τελευταία ντέρμπι του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με συνέπεια να αποδοκιμαστεί κατά την αλλαγή του από τον κόσμο της ομάδας στη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Σε ένα ματς όπου θα μπορούσε να είχε μεταβάλλει τα δεδομένα στην σημαντική ευκαιρία που έχασε στο 35’, όταν δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο σουτ από σούπερ ευνοϊκή θέση και να βάλει μπροστά τον Ολυμπιακό με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Για τον Μπιέλ το επόμενο ντέρμπι, αυτό με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της ερχόμενη Κυριακή (23/4), αναμένεται με ανυπομονησία και για τη γενικότερη ανάγκη που υπάρχει για νίκη επιβίωσης στη μάχη του τίτλου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Ένας παίκτης με δεδομένη αξία και ικανότητες, έστω κι αν συνήθως αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και όχι στην κανονική του θέση, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ακόμη κι αν αποφασιστεί αυτή τη φορά να έρθει από τον πάγκο, καθώς ο Ζοσέ Ανιγκό δεν έχει αποφασίσει από τόσο νωρίς για το τελικό πλάνο του. Ο Μπιέλ, όμως, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος και αυτή τη φορά να επηρεάσει θετικά την προσπάθεια της ομάδας του.