Ολυμπιακός: Αποθέωση για Χουάνγκ από Χέρτσογκ

Ο παλιός σπουδαίος Αυστριακός μέσος και πλέον μόνιμος συνεργάτης του Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο Αντρέας Χέρτσογκ, μίλησε με θερμά λόγια για τον Χουάνγκ Ιν-Μπομ του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Αποθέωση για Χουάνγκ από Χέρτσογκ

Ενθουσιασμένος με όσα έχει δει από τον Χουάνγκ Ιν- Μπομ στην αρχική συνεργασία τους στην Εθνική Ν. Κορέας, δηλώνει ο παλιός μεγάλος Αυστριακός άσος και πλέον μόνιμος συνεργάτης στο τιμ του Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο Αντρέας Χέρτσογκ.

Ο 54χρονος βοηθός προπονητή γνώρισε τον μέσο του Ολυμπιακού στις πρώτες προπονήσεις και φιλικά της Ν. Κορέας, την οποία έχει αναλάβει ο Κλίνσμαν, μιλώντας πολύ κολακευτικά για τον Χουάνγκ και χαρακτηρίζοντάς τον χαφ του μέλλοντος!

«Είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει. Που τον καταλαβαίνεις από την παρουσία του στο γήπεδο. Έχει πολύ καλές ικανότητες στο να κρατάει τη μπάλα αλλά και να τη μοιράζει, κάνοντας παιχνίδι. Έχει μία μεγάλη γκάμα ικανοτήτων και κινήσεων στο γήπεδο. Έναν δημιουργικό τρόπο στις μπαλιές του, πολύ καλή αίσθηση στο πως κάνει τις μεταβιβάσεις του, γρήγορη σκέψη και κρίση αλλά και τεχνική κατάρτιση.

Είναι ένας χαφ με πολλά χαρίσματα. Ένας κεντρικός χαφ με κινήσεις που μπορούν να ξεγελάσουν τον αντίπαλο ή τις κατάλληλες προσποιήσεις πάνω στη μπάλα. Είναι ένας παίκτης του μέλλοντος, ο χαφ του μέλλοντος. Οι προσδοκίες θα είναι πολύ πιο μεγάλες στη συνέχεια», δήλωσε ο Χέρτσογκ που είχε πάνω από 100 συμμετοχές με την Εθνική Αυστρίας, σημαντική συλλογική καριέρα στην Βέρντερ και ακολουθεί παντού τον Κλίνσμαν σε κάθε προπονητική απόπειρά του.