Ολυμπιακός: Η απάντηση του Γκατούζο και η Μπολόνια

Ο Τζενάρο Γκατούζο που είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ολυμπιακό, φέρεται να έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την προοπτική της Μπολόνια.

Ολυμπιακός: Η απάντηση του Γκατούζο και η Μπολόνια

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό; Ότι ο Τζενάρο Γκατούζο είναι σε διαρκείς επαφές με τους Πειραιώτες, η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έχει γίνει σε πολύ καλή βάση και υπάρχει η προοπτική για συνεργασία τους, αλλά ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί κάποιες λεπτομέρειες. Αν είχαν διευθετηθεί, τότε ο Ιταλός τεχνικός θα είχε ανακοινωθεί ήδη από την πειραϊκή ΠΑΕ με ορίζοντα φυσικά την επόμενη χρονιά και όχι για να αναλάβει από τώρα.

Οι δε πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Γκατούζο είναι τόσο ζεστός με την προοπτική του Ολυμπιακού, έχοντας φτάσει στο σημείο να βάλει σε δεύτερη μοίρα την προοπτική της Μπολόνια!

Ακουγόταν έντονα στη γειτονική χώρα ότι οι «ροσομπλού» τον είχαν στο μυαλό τους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, η Μπολόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια τη φετινή χρονιά, έτσι ώστε να συμμετάσχει τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Βρισκόμαστε λοιπόν εν αναμονή της τελικής απάντησης του Γκατούζο και των τελικών επαφών του Ιταλού με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να φανεί τις επόμενες μέρες αν θα είναι εκείνος τελικά που θα κάτσει στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου.