«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Γκατούζο»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται «κοντά σε συμφωνία» με τον Τζενάρο Γκατούζο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του όπως αναφέρουν Ιταλικά ρεπορτάζ, τα οποία επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του «ΦΩΤΟΣ».

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Γκατούζο»

O Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τον Τζενάρο Γκατούζο όπως άλλωστε σας είχε ενημερώσει το «ΦΩΣ» από τις 4 Απριλίου, και σε συνέχεια του ρεπορτάζ του «ΦΩΤΟΣ» του Μ. Σαββάτου (15/4), οι Ιταλοί το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως οι δύο πλευρές «είναι κοντά».

Συγκεκριμένα, το Tutto Mercato αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Τζενάρο Γκατούζο είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό: «Έτοιμος να φύγει για την Ελλάδα ο Γκατούζο. Είναι κοντά στον Ολυμπιακό».

«Ο Ολυμπιακός μετά από χρόνια κυριαρχίας είναι τρίτος στο πρωτάθλημα πίσω από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Η συμφωνία είναι προ των πυλών και αν ολοκληρωθεί θα έχει ισχύ από τη νέα σεζόν», επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ενώ αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και σε άλλα Μέσα της χώρας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται αποφασισμένοι να κλείσουν άμεσα έναν προπονητή, έτσι ώστε να προλάβει να δει έστω από την εξέδρα κάποια παιχνίδια των πλέι οφ, με σκοπό φυσικά να βγάλει δια ζώσης τα πρώτα του συμπεράσματα.

Υπενθυμίζεται πως ο «Ρίνο» είναι ελεύθερος από τα τέλη Ιανουαρίου, όταν απολύθηκε από τη Βαλένθια έχοντας 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες.