Ολυμπιακός: Εδώ και δύο εβδομάδες μιλάει με Γκατούζο και όχι μόνο

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ολυμπιακό εδώ και δύο εβδομάδες, όπως και με άλλους προπονητές...

Ολυμπιακός: Εδώ και δύο εβδομάδες μιλάει με Γκατούζο και όχι μόνο

Μία δυνατή υποψηφιότητα για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Τζενάρο Γκατούζο. Όπως άλλωστε σας είχε ενημερώσει το «ΦΩΣ» από τις 4 Απριλίου, από την επόμενη μέρα δηλαδή της παραίτησης του Μίτσελ, ο Ιταλός τεχνικός ήταν το πρώτο όνομα που επιβεβαιωνόταν ακόμη και από την γειτονική χώρα ότι απασχολεί τους Πειραιώτες.

Ο Γκατούζο, όπως σημειώνει και το «ΦΩΣ» του Μ. Σαββάτου (15/4), παραμένει μία σοβαρή υποψηφιότητα αφού είναι εν γνώσει του το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ στα χέρια του φέρεται να έχει πρόταση και από την Μπολόνια.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται αποφασισμένοι να κλείσουν άμεσα έναν προπονητή, έτσι ώστε να προλάβει να δει έστω από την εξέδρα κάποια παιχνίδια των πλέι οφ, με σκοπό φυσικά να βγάλει δια ζώσης τα πρώτα του συμπεράσματα. Όπως είχε συμβεί και με τον Πέδρο Μαρτίνς το 2018 που είχε συμφωνήσει Απρίλιο, είδε κάποια παιχνίδια και έπιασε επισήμως δουλειά αρχές Ιουνίου.

Ο Γκατούζο από την πλευρά του είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο την εξαιρετική άποψη για τους «ερυθρόλευκους», καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του ακούστηκε.

Εν ολίγοις, είναι θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού. Απλώς, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η πειραϊκή ΠΑΕ μιλάει και με άλλους προπονητές, δίχως αυτό να σημαίνει φυσικά ότι ο Γκατούζο δεν έχει σοβαρές πιθανότητες να αποτελέσει τον νέο «τιμονιέρη» στον ερυθρόλευκο πάγκο...

Όπως και να ‘χει, εξελίξεις αναμένονται προσεχώς, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι η πρόθεση των Πειραιωτών είναι να κλείσουν προπονητή πριν από την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.