Ολυμπιακός: Διήμερο ρεπό και από Δευτέρα κοιτάζουν ΑΕΚ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάτσουν Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα. Από Δευτέρα (17/4) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Διήμερο ρεπό και από Δευτέρα κοιτάζουν ΑΕΚ

Ξεκούραση περιλαμβάνει τώρα το πρόγραμμα για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το πρωί της Μ. Παρασκευής (14/4) οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση για τούτη την εβδομάδα και ξαναπιάνουν δουλειά από Δευτέρα του Πάσχα (17/4).

Ο Ζοσέ Ανιγκό έκρινε σκόπιμο ότι θα πρέπει να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές του το Μ. Σάββατο (15/4) και την Κυριακή του Πάσχα (16/4). Ήταν υπεραπαραίτητο το διήμερο ρεπό για τους «ερυθρόλευκους», που προέρχονταν από ένα απαιτητικό δεκαήμερο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Προέρχονταν από ένα δεκαήμερο που έφερε δύο αποχωρήσεις (Μίτσελ, Χάμες), την ήττα στη Λεωφόρο, το 2-2 με τον Άρη, τη νίκη με 3-1 επί του ΠΑΟΚ και μία νίκη παρηγοριάς - αποκλεισμό στο Κύπελλο με την ΑΕΚ.

Επίσης, οι Εμβιλά, Χουάνγκ και Μπα υπερέβαλαν εαυτούς για να ανταποκριθούν στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα του προηγούμενου δεκαημέρου και είναι ευεργετικό το διήμερο ρεπό, έτσι ώστε να φορτίσουν μπαταρίες, γιατί ακολουθεί ένα σερί αγώνων ανά τρεις - τέσσερις μέρες έως τις 14 Μαϊου.

Ο Ζοσέ Ανιγκό θα έχει την ευκαιρία από την ερχόμενη εβδομάδα να δει τα λάθη που έκανε η ομάδα του στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές του ότι το παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του Κυπέλλου, γιατί πρωτίστως η «Ένωση» θα παρουσιαστεί με διαφορετικά πρόσωπα και κατ’ επέκταση θα έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.