Τον πρόδωσε η καρδιά του στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Νίκος Γαβαλάς με ανάρτηση του έκανε γνωστό πως 70χρονος οπαδός του Ολυμπιακού άφησε την τελευταία του πνοή στο «Γ. Καραϊσκάκης«.

Τον πρόδωσε η καρδιά του στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» άφησε την τελευταία του πνοή ένας 70χρονος φίλος του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς ο εν λόγω φίλος της ομάδας προδόθηκε από την καρδιά του κατά τη διάρκεια της ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Νίκος Γαβαλάς αναφέρει στην ανάρτηση του:

Ήταν δίπλα στην ομάδα της καρδιάς του έως την τελευταία του πνοή. Εκεί, στη θύρα 19 του Καραϊσκάκη είχε τη μόνιμη θέση του. Ήλπιζε τα επόμενα χρόνια να έβγαζε διαρκείας και στην τρίχρονη εγγόνα του για να βλέπει μαζί της τους αγώνες του Ολυμπιακού. Φρόντισε δε να της αγοράσει και κάρτα φιλάθλου.

Δεν πρόλαβε όμως. Στα 70 του χρόνια, ο Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος «προδόθηκε» από την καρδιά του, ενώ παρακολουθούσε τη ρεβάνς του ημιτελικού γύρου του κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, από τη θέση του στο Καραϊσκάκη. Oι γιατροί του Σταδίου του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, εκεί, η καρδιά του σταμάτησε να κτυπά.

Από την Μεγάλη Τετάρτη, η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι ο ασπασμός των αγγέλων προς τ’ άστρα.

Να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του Κωνσταντίνου Γεωργιόπουλου.