Προθεσμία ζήτησε και πήρε μέχρι την Μ. Πέμπτη για να απολογηθεί ο Κλέιμαν

Ο Μπόρις Κλέιμαν, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης αρνήθηκε ότι του προσάπτεται, παίρνοντας προθεσμία για ν' απολογηθεί την Μ. Πέμπτη

Προθεσμία ζήτησε και πήρε μέχρι την Μ. Πέμπτη για να απολογηθεί ο Κλέιμαν

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζει ο, πρώην, πια, τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο Iσραηλινός κίπερ νεπλάκη μαζί με συμπαίκτη του Εσκοβάλ και σε καβγά με τους συμμαθητές της μαθήτριας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών.

Άμεσα η ομάδα της Super League διέκοψε τη συνεργασία με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, έγινε γύρω τα ξημερώματα σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Εκεί διασκέδαζε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, με έναν συμπαίκτη του και μια παρέα μαθητών από το Βέλγιο που έχουν έρθει εκδρομή στην Αθήνα.

Ο τερματοφύλακας φέρεται αρχικά να έκανε άσεμνες χειρονομίες στη 17χρονη και στη συνέχεια, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η ανήλικη είπε αμέσως στους φίλους της τι είχε συμβεί και εκείνοι ήρθαν στα χέρια μαζί του. Αστυνομικοί που περνούσαν από το σημείο προσήγαγαν τον ποδοσφαιριστή και 8 μαθητές στο Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος.

Εκεί η μαθήτρια αναγνώρισε τον 33χρονο ποδοσφαιριστή και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Στην τσέπη του βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

Ο ποδοσφαιριστής, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών, φέρεται σύμφωνα με την ΕΡΤ να υποστήριξε: "Ό, τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι την βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο".

Ο Μπόρις Κλέιμαν ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Μεγάλη Πέμπτη.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του αφορά τρία αδικήματα:

Βιασμός χωρίς χρήση βίας

Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου

Προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών