Ολυμπιακός: Η πρεμιέρα του Τουρέ με τα ερυθρόλευκα

Έφτασε η ώρα να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ιβοριανός χαφ που επέστρεψε στον Πειραιά μετά από 12 χρόνια.

Ολυμπιακός: Η πρεμιέρα του Τουρέ με τα ερυθρόλευκα

Μπορεί να είναι φορτωμένο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, όμως, το ματς με τον Λεβαδειακό έρχεται σε μία στιγμή που το χρειάζεται ο προπονητής. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να βάλει στο… κόλπο νέα πρόσωπα και η αναμέτρηση με τους Βοιωτούς είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το κάνει αυτό.

Είναι δεδομένο πως θα δούμε μία ενδεκάδα την οποία δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά μαζί και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον 48χρονο προπονητή να τσεκάρει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά. Θα είναι η «πρώτη» για πολλούς και από μόνο του αυτό το γεγονός έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (21:30) την Πέμπτη το βράδυ οι φίλοι των Πειραιωτών θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τον Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός θα παίξει για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά την επιστροφή του.

Όλο αυτό το διάστημα έχει δουλέψει πάρα πολύ για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και η βελτίωση του είναι πολύ μεγάλη. Στο ματς με τους Βοιωτούς ο Τουρέ αναμένεται να αγωνιστεί για ένα ημίχρονο. Το πιθανότερο είναι πως θα περάσει ως αλλαγή, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Πορτογάλος προπονητής. Πάντως αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να βγάλει ένα ημίχρονο.