Ολυμπιακός: Η αντίδραση - καρμπόν μετά τα γκολ από κραυγαλέα ατομικά λάθη

Ο Ολυμπιακός δείχνει να «πίνει θάλασσα» όταν δέχεται γκολ από κωμικά ατομικά λάθη και ανήμπορος να αντιδράσει!

Ολυμπιακός: Η αντίδραση - καρμπόν μετά τα γκολ από κραυγαλέα ατομικά λάθη

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Κι άλλες φορές έχει βρεθεί ο Ολυμπιακός πίσω στο σκορ όπως βρέθηκε στην Λεωφόρο, αλλά έχει καταφέρει να κάνει την ανατροπή. Π.χ. κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη (5/4), κατάφερε να ανατρέψει στο δεύτερο ημίχρονο το εις βάρος του 0-1.

Το παράδοξο είναι όμως ότι όταν γίνονται αδιανόητα λάθη στην άμυνά του από τα οποία προέρχονται τα γκολ των αντιπάλων, τότε όλος ο Ολυμπιακός παθαίνει μπλακ άουτ, από τον προπονητή έως τον τελευταίο παίκτη.

Μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού με το τραγικό λάθος του Σωκράτη, ο Ολυμπιακός πελαγοδρομούσε, δεχόμενος τελικά αυτογκόλ από τον Ελ Αραμπί για να φτάσει στο άνετο 2-0 το «τριφύλλι».

Το ίδιο συνέβη και μετά τη μείωση του σκορ με τον Άρη μετά το λάθος με τον Ρέτσο, με αποτέλεσμα το υπέρ του 2-0 να γίνει 2-2 με συνοπτικές διαδικασίες.

Κατέρρευσε και μετά το λάθος της άμυνας και της μη αντίδρασης του Πασχαλάκη όταν ο ΠΑΣ είχε μειώσει με μακρινό σουτ του Παμλίδη και τελικά το 2-0 έγινε 2-2.

Και στο Κύπελλο με την ΑΕΚ κατέρρευσε μετά το αυτογκόλ του Σαμασέκου. Ακόμη και με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που δέχτηκε ένα γκολ από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Ολυμπιακός κινδύνευσε να χάσει στο τέλος με 1-2!

Οι Πειραιώτες δείχνουν να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους λοιπόν και καλούνται να βρουν τις απαιτούμενες απαντήσεις τις επόμενες 30 μέρες που θα κριθούν πολλά.

Δεν αναφερόμαστε φυσικά στο αν θα καταφέρει να κερδίσει το πρωτάθλημα, μιας και είναι πλέον ο ορισμός του αουτσάιντερ, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με το να διεκδικήσει έστω τη 2η θέση και να μην μπλέξει σε περιπέτειες τύπου Κόνφερενς Λιγκ.