Επίθεση Αλαφούζου σε ΑΕΚ και Μελισσανίδη: «Ελέγχει την ΕΠΟ, εγώ δεν κλείστηκα μόνος μου στη φυλακή»!

«Κεραυνοί» του Γιάννη Αλαφούζου κατά της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη σε ακόμη ένα επεισοδιακό Δ.Σ. της Super League από το οποίο αποχώρησε η Ένωση. 

Επίθεση Αλαφούζου σε ΑΕΚ και Μελισσανίδη: «Ελέγχει την ΕΠΟ, εγώ δεν κλείστηκα μόνος μου στη φυλακή»!

«Το ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο σήμερα, το ποιο ελέγχει την ΕΠΟ, το ποιος είναι ο κ.Παπαδόπουλος που δεν καταδικάστηκε από τις επιτροπές, το ξέρουν όλοι. Όσο και να φωνάζει ο κύριος Κοσμάς. Όλοι το ξέρουν.

Λυπάμαι πολύ και για τον κύριο Μπαλτάκο, που έχει και μία ιστορία. Μας είπε ο κύριος Κοσμάς ότι η ΑΕΚ ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής. Εμείς ποτέ δεν θίξαμε την ΑΕΚ στην επιστολή μας. Ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τον κύριο Μπένετ. Τώρα γιατί θίχτηκε, δεν το ξέρω.

Να χαίρεστε και τον κύριο Μελισσανίδη. Λέτε στην ανακοίνωσή σας ότι με έκλεισε ο Μαρινάκης σε ασανσέρ. Εγώ τουλάχιστον δεν κλείστηκα μόνος μου στη φυλακή σαν τον κύριο Μελισσανίδη. Να σας χαίρονται οι δικοί σας», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος κι αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Λίγκας.

Προηγουμένως, απαντώντας στην επισήμανση του Γιώργου Κοσμά ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν ζητήσει την αντικατάσταση του Γιόβιτς στο μεταξύ τους ντέρμπι, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε: «Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε αλλαγή. Μη λέτε ψέματα. Εγώ ένα συμπέρασμα έβγαλα. Ότι εσείς ζητήσατε να αλλάξει ο Πολωνός διαιτητής».