Ολυμπιακός: Τώρα πήγε κόντρα και στη λογική του

Ο Ολυμπιακός πήγε κόντρα και στη δική του λογική που τον είχε φέρει στο -3 και τιμωρήθηκε και πάλι σκληρά.

Ολυμπιακός: Τώρα πήγε κόντρα και στη λογική του

Από την αρχή της χρονιάς ο Ολυμπιακός πηγαίνει κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική και το πληρώνει συνεχώς και με σκληρό τρόπο τις περισσότερες φορές. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό οι Πειραιώτες πήγαν κόντρα και στη δική τους λογική. Το έκαναν και αυτό φέτος και φυσικά τιμωρήθηκαν γι' ακόμα μία φορά.

Είτε άρεσε, είτε όχι οι Πειραιώτες είχαν βρει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού το τελευταίο διάστημα και έπαιρναν τα ματς. Ακόμα και ο Ανιγκό με τον ΠΑΟΚ πάνω σε αυτόν… πάτησε και δικαιώθηκε στο τέλος. Όταν το τρικ με τα τρία "δεκάρια" έγινε προβλέψιμο ο Ολυμπιακός το άλλαξε, βρήκε τον τρόπο και πήρε σημαντικές νίκες, έκανε και τις… γκέλες αλλά τουλάχιστον είχε ένα κυριαρχικό ρόλο στα παιχνίδια του.

Στη Λεωφόρο όλο αυτά άλλαξαν με τον Ολυμπιακό να γίνεται πολύ αργός να χάνει το απρόβλεπτο του Μπιέλ και την πληθωρική παρουσία του Μπακαμπού στην επίθεση. Ο Ελ Αραμπί θα είναι για πάντα κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού, αλλά αυτή τη στιγμή είναι να παίζει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στα παιχνίδια.

Ο Χάμες μπορεί να έχει αυτή τη γλυκιά πάσα, μπορεί να έχει ποιότητα και πολλές φορές το όνομα στην πλάτη να αρκεί για να κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά όποιος δεν βλέπει πως όποτε μπαίνει κατεβαίνει δύο ταχύτητες η ομάδα του Πειραιά τότε εθελοτυφλεί. Και στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός έπαιξε και με τον Ελ Αραμπί που δεν είναι ο ίδιος και με τον Χάμες, πηγαίνοντας τον Φορτούνη στα άκρα.

Δεν σεβάστηκε την ίδια του τη λογική ο Ολυμπιακός με αποτέλεσμα να χύσει ξανά το γάλα όπως είπε εύστοχα ο Πασχαλάκης.