Η κριτική των παικτών: Κατώτεροι των περιστάσεων

Δεν υπήρξαν διακριθέντες από την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου με τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν χαμηλές πτήσεις.

Η κριτική των παικτών: Κατώτεροι των περιστάσεων

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

Δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ του Ολυμπιακού. Σε όσες φάσεις χρειάστηκε, ενώ και αυτός υπήρξαν στιγμές που έδειξε στις μεταβιβάσεις του με τα πόδια να έχει επηρεαστεί από την κακή εικόνα της ομάδας του.

ΡΟΝΤΙΝΕΙ

Από ένα σημείο και μετά έβγαλε πολλά νεύρα στο παιχνίδι, αφού δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό και περιορίστηκε από τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Για την εμπειρία του απαγορεύεται να κάνει λάθη όπως αυτό που έκανε στο 1-0 του Παναθηναϊκού. Σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

ΜΠΑ

Νευρικός και με πολλά λάθη έμεινε μακριά από τις καλές του εμφανίσεις που μας είχε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Προσπάθησε, έδωσε μάχες αλλά πέρασε δύσκολες στιγμές ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ο Παναθηναϊκός επέλεξε να επιτεθεί περισσότερο από την πλευρά του.

ΧΟΥΑΝΓΚ

Μπλοκαρίστηκε από τον Παναθηναϊκό και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν εκτός. Ο Νοτιοκορεάτης δεν κατάφερε να ασκήσει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

ΕΜΒΙΛΑ

Έδωσε πολλές μάχες, προσπάθησε να βγάλει και τη μπάλα μπροστά, αλλά η μάχη του κέντρου χάθηκε στα πρώτα 45 λεπτά.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Είχε μία καλή κεφαλιά στο φινάλε του πρώτου μέρους και προσπάθησε αρκετά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος και αυτός δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα.

ΧΑΜΕΣ

Έκανε δύο σουτ χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά τον Μπρινιόλι και σε γενικές γραμμές ο Κολομβιανός πρόσφερε ελάχιστα πράγματα στον Ολυμπιακό.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Ήθελε να βοηθήσει, αλλά μπήκε στο παιχνίδι νευρικός με εύκολα λάθη και κακές μεταβιβάσεις, ενώ έδειχνε χαμένος στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ήταν εγκλωβισμένος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας αυτογκόλ για το 2-0 του Παναθηναϊκού, ενώ δεν έδωσε και ουσιαστικές βοήθειες στην επίθεση.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ

Πέρασε στο ματς στο ξεκίνημα της επανάληψης και έκανε αισθητή την παρουσία του, αλλά δεν ήταν εφικτό να αλλάξει κάτι στο ματς.

ΜΠΙΕΛ

Μπήκε στο παιχνίδι στην επανάληψη και με κάποιες προσωπικές ενέργειες έδωσε πνοή στην ομάδα του, αλλά και αυτός δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Πέρασε στο γήπεδο στο 69' για να δώσει μεγαλύτερη ακρίβεια στις πάσες του Ολυμπιακού, αλλά κάποιες προσπάθειες του δεν στέφθηκαν από επιτυχία.

ΒΡΟΥΣΑΪ

Έπαιξε ελάχιστα και δεν πρόλαβε να φανεί στο γήπεδο.