Ανιγκό: «Ο μεγάλος σύλλογος φαίνεται στα δύσκολα»

Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα.

Ανιγκό: «Ο μεγάλος σύλλογος φαίνεται στα δύσκολα»

Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Γάλλος προπονητής μίλησε για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα και τόνισε πως τώρα η ομάδα του Πειραιά πρέπει να δείξει ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος.

Αναλυτικά ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε:

Για το που αποδίδει την ήττα: Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε πρωτοβουλία , δεν κερδίσαμε μονομαχίες, δεν κερδίσαμε την πρώτη μπαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, προσπαθήσαμε περισσότερο, αλλά στην ουσία το παιχνίδι είχε τελειώσει. Αυτό που συνέβη είναι ότι χάσαμε ένα ημίχρονο και τα δυο γκολ τα χαρίσαμε.

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες με περισσότερη φρεσκάδα. Έπρεπε να ξεκουράσουμε παίκτες που προέρχονταν από τρία παιχνίδια. Δεν μας βγήκε αυτό. Θέλαμε και βάθος και ταχύτητα, αλλά δεν είχαμε τίποτα από αυτά. Όταν χάνεις σε αυτό το γήπεδο δεν είναι τίποτα εύκολο.

Για το αν είναι στη διεκδίκηση του τίτλου ο Ολυμπιακός: Πάντα υπάρχουν πιθανότητες αφού δεν έχει τελειώσει άτι ακόμα. Η δύναμη ενός μεγάλου συλλόγου φαίνεται από ένα κακό αποτέλεσμα όταν προσπαθεί να επανέλθει. είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς αλλά θα δείξουμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος.