Ολυμπιακός: Βάζει Γκιγιέρμε ο Μαρτίνς

Ο Βραζιλιάνος ετοιμάζεται να μπει με την ομάδα και σιγά-σιγά να πάρει σημαντικό ρόλο. Τι λένε στον Ρέντη για τον 27χρονο χαφ.

Ολυμπιακός: Βάζει Γκιγιέρμε ο Μαρτίνς

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό, όμως πριν από αυτό υπάρχει το Κύπελλο με τον Λεβαδειακό. Η αναμέτρηση με τους Βοιωτούς το βράδυ της Πέμπτης είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ήδη γίνεται μεγάλη κουβέντα για το ροτέισον που πρέπει να το ανοίξει ο Πορτογάλος προπονητής. Ο ίδιος εξήγησε την περασμένη Παρασκευή το σκεπτικό του και πως θέλει να βάζει στην ομάδα τους νέους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι τίποτα απλό, όμως είναι ξεκάθαρο ότι στον Ολυμπιακό πρέπει να μπουν νέα πρόσωπα και να φρεσκαριστεί η ομάδα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γκιγιέρμε. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον ήθελε και τον ζήτησε ο Μαρτίνς. Δύο φορές έφτασε μία ανάσα από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ποτέ δεν μπήκε. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι αναγκαστικές αλλαγές διαφοροποίησαν το πλάνο, ενώ με τον Αστέρα τη στιγμή που ήταν έτοιμος να περάσει στον αγωνιστικό χώρο μπήκε το γκολ των Αρκάδων. Στη Νέα Σμύρνη ο 27χρονος μέσος έκανε αρκετή ώρα ζέσταμα και τελικά απλά επέστρεψε στον πάγκο.

Στο ματς της Πέμπτης με τον Λεβαδειακό θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γκιγιέρμε και αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα. Στον Ρέντη όλο αυτό τον καιρό λένε τα καλύτερα για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή. Υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο και ετοιμάζεται να μπει στο… κόλπο και αυτός.

Μία απορία που έχει αρκετός κόσμος είναι με ποιον θα τον ταιριάξει στη μεσαία γραμμή ο Πέδρο Μαρτίνς. Στο μυαλό του έχει πως μαζί με τον Βραζιλιάνο θα παίζει ο Μαντί Καμαρά, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε στην πράξη. Το ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι να αρχίσει να μπαίνει με την ομάδα ο Γκιγιέρμε.