Ελέγχει τα πάντα ο Ολυμπιακός!

Το βλέπει πλέον ο καθένας ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κάνει το απόλυτο κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πια όλοι σίγουροι, μέχρι και στην Τρίπολη.

Ελέγχει τα πάντα ο Ολυμπιακός!

Ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός νίκησε στη Νέα Σμύρνη με την εύνοια της διαιτησίας. Αν ο διαιτητής Σκουλάς είχε δώσει υπέρ του πέναλτι και γινόταν νωρίς το 0-1, ο Πανιώνιος θα ισοφάριζε με το γκολ του Μασούρα που δεν ήταν οφσάιντ και δεν θα χρειαζόταν να ψάχνουμε αν ο βοηθός είχε υποδείξει νωρίτερα τον Ντουρμισάι. Ούτε θα ξέραμε αν ο Χασάν έβαζε το γκολ στις καθυστερήσεις. Άρα ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός και αυτά γίνονταν μόνο στο Βερολίνο την εποχή του Χίτλερ.

Αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει πλήρως τη διαιτησία. Το πίστεψαν και οι άπιστοι Θωμάδες. Ο Περέιρα είναι Πορτογάλος και φίλος του Μαρτίνς, θέλετε κι άλλη απόδειξη; Σας το λέμε, το θέλετε και Γραμμένο ότι ο Ολυμπιακός κάνει το απόλυτο κουμάντο εδώ και μερικά χρόνια στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Μέχρι και στην Τρίπολη το κατάλαβαν. Είχαν αμφιβολίες στις πρώτες αγωνιστικές, «βούτηξαν» το μυαλό τους να σκεφτούν, Μανταλώθηκαν στα σπίτια τους για την περισυλλογή, τελικά το συνειδητοποίησαν. Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κυριαρχεί στο παρασκήνιο του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτός δε θέλει το VAR. Σας το λέμε και σας το ξαναλέμε, αλλά από το ένα Κουτσιαύτι μπαίνει, από το άλλο βγαίνει. Πιο πολλές φορές κι από τους Παπαδόπουλους στην Ελλάδα, διαιτητές, Γιαννάκηδες και όλους τους Παπαδόπουλους της χώρας, σας το έχουμε πει αλλά δεν μπορείτε να το καταλάβετε.

Ο Ολυμπιακός θα το πάρει φέτος γιατί δεν έχει καλή ομάδα, καλό προπονητή, καλούς παίκτες. Γιατί δεν έδωσε λεφτά στις μεταγραφές, με κάτι Τουρέδες ελεύθερους την έβγαλε. Τους διαιτητές και τους βοηθούς έχει από κοντά, γι΄αυτό θα το πάρει. Λιοντάρια, τίγρεις και όλα τα άγρια θηρία να φέρουν, δεν πρόκειται να το χάσει. Οι άλλοι έχουν ολόκληρο Ιβάν κι αυτός πάει με κάτι Χασάν, αλλά έχει δεκανίκια με σφυρίχτρες και σημαιάκια.

«Για εμένα» το πρωτάθλημα θα το πάρει άδικα ο Ολυμπιακός, όπως άδικα βρίσκεται πρώτος από την 4η αγωνιστική...