Απίστευτο: Αγνοούνται οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης έπειτα από... μεθύσι

Τραγελαφικά πράγματα έλαβαν χώρα με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης, οι οποίοι μέθυσαν και προκάλεσαν προβλήματα στο αεροπλάνο και το αεροδρόμιο ερχόμενοι στην Ελλάδα. Ενήμερη η ΕΠΟ, επιβεβαιώνει η ΑΕΚ.

Απίστευτο: Αγνοούνται οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης έπειτα από... μεθύσι

Απίστευτα περιστατικά με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους Πολωνούς διαιτητές που θα διήυθηναν την αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στην "OPAP Arena" έλαβαν χώρα το Σάββατο (8/9).

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της πτήσης από την Πολωνία στην Αθήνα, δημιούργησαν σοβαρό επεισόδιο, καθώς όλοι οι διαιτητές ήταν μεθυσμένοι και προπηλάκισαν δύο Έλληνες, έναν πατέρα και τον γιο του, που ζουν στην Πολωνία και ταξίδευαν επίσης με προορισμό την Ελλάδα.

Οι Πολωνοί διαιτητές, Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, έλεγαν αδιανόητα πράγματα μεταξύ τους για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροσκάφος.

Εν συνεχεία, οι εν λόγω Έλληνες τους αποκάλυψαν ότι καταλαβαίνουν τα όσα λένε, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να τους επιτεθούν. Η ένταση κλιμακώθηκε ανάμεσά τους και κατόπιν, βγαίνοντας από το αεροπλάνο οι διαιτητές τους περίμεναν στην φυσούνα, με κεντρικό πρόσωπο τον Ρατσκόφσκι, όπου τους προπηλάκισαν.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων οι Πολωνοί έλεγαν ότι το Σάββατο το βράδυ θα πάνε σε κάποιο club για να διασκεδάσουν. Το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί αφού οι διαιτητές από την Πολωνία προπηλάκισαν ξανά τους δύο Έλληνες καθώς πήγαιναν για να παραλάβουν τις αποσκευές τους και μάλιστα δεν δίστασαν να φτύσουν τον πατέρα. Όπως είναι φυσικό, η συμπεριφορά των Πολωνών προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας, όπως και του απεσταλμένου της ΕΠΟ, ο οποίος μπήκε στον ιμάντα των αποσκευών για να τους χωρίσει! Η κατάσταση των Πολωνών ήταν τόσο κακή, που χρειάστηκε να πάει ο τέταρτος διαιτητής σήμερα στο ξενοδοχείο για να τους παραλάβει.

Πλέον, η κατάσταση του αγώνα παραμένει μετέωρη αφού μέχρι αυτή την ώρα, οι διαιτητές είναι άφαντοι. Στην Ομοσπονδία είναι ενήμεροι για όλα τα περιστατικά, ενώ και από την ΑΕΚ επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω.

Φαίνεται δε πως όταν και εάν οι διαιτητές εμφανιστούν θα υποβληθούν σε... αλκοτέστ πριν το παιχνίδι.