Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον Ζοσέ Ανιγκό να ανακοινώνει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το πιο κρίσιμο και σημαντικό του παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (9/4, 21:00) το βράδυ που αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Λεωφόρου τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους «πράσινους» και για τον Ζοσέ Ανιγκό δεν προέκυψαν από την τελευταία προπόνηση.

Ο Γάλλος τεχνικός μετά το τέλος του προγράμματος έκανε γνωστά και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος και στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν κάθισε στον πάγκο. Ξανά εκτός έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Παναγιώτης Ρέτσος που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το λάθος με τον Άρη δεν είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.