Ολυμπιακός: Ο Σισέ και οι πιθανότητές του για Λεωφόρο

Ο Παπέ Σισέ επανήλθε στην αγωνιστική επικαιρότητα του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (9/4, 21.00).

Ολυμπιακός: Ο Σισέ και οι πιθανότητές του για Λεωφόρο

Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του τόσο εύκολα. Το απέδειξε κιόλας στην προετοιμασία που έκανε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ελάχιστοι περίμεναν ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά θα ξεκινούσε, αλλά ο Γάλλος τεχνικός τον έριξε στη μάχη.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί ως προς τα «κλειστά χαρτιά» και ενόψει Λεωφόρου.

Ο Ανιγκό που είναι «παλιά αλεπού» στους πάγκους, θα κοιτάξει να κρατήσει τους παίκτες του στην «τσίτα» έως και την Κυριακή (9/4). Θα κάνει τις δοκιμές του, θα τεστάρει επίσης την κατάσταση των παικτών που έσφιξαν τα δόντια και αγωνίστηκαν με ενέσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναλόγως θα πράξει.

Για παράδειγμα, όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί είναι ότι ο Παπέ Σισέ αυξάνει τις πιθανότητές του για να παίξει βασικός την Κυριακή (9/4).

Δεν έχει αποκαλύψει ακόμη κάτι στην προπόνηση, αλλά το γεγονός ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε παραπονεθεί για μυικές ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, έχει ως αποτέλεσμα να είναι στον «αέρα» η παρουσία του στην ενδεκάδα.

Λογικά θα είναι κανονικά στην 20άδα, καθώς δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του, όμως, για το αρχικό σχήμα δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο με σιγουριά. Οπότε, καλού - κακού ο Ανιγκό προετοιμάζει τον Παπέ Σισέ για να παίξει ακόμη και βασικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, εφόσον κριθεί ότι ο Σωκράτης δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.