Ολυμπιακός: Η φοβία του κορυφαίου Μπα και η προτροπή του Ανιγκό

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι λογικό μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Άρη να είχε φοβίες, αλλά ο Ζοσέ Ανιγκό του τις έδιωξε όλες.

Ολυμπιακός: Η φοβία του κορυφαίου Μπα και η προτροπή του Ανιγκό

Το τελευταίο διάστημα ο Ουσεϊνού Μπα είναι ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός που έχει στη διάθεση του ο Ολυμπιακός. Ο Σενεγαλέζος στόπερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχει σταθερότητα στις επεμβάσεις του και βγάζει μεγάλη σιγουριά στο παιχνίδι του.

Αυτή τη στιγμή έχει αποδειχτεί ότι πολύτιμος για τον Ολυμπιακό έχοντας μία διάρκεια καλών εμφανίσεων με την ερυθρόλευκη φανέλα. Και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Μπα ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν. Ήταν σταθερός και δεν είχε ιδιαίτερα θέματα.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με τον Άρη ήταν μία από τις αναγκαστικές αλλαγές του Ολυμπιακού λόγω ενοχλήσεων που είχε νιώσει. Αποδείχτηκε πως δεν ήταν κάτι το σοβαρό και έπαιξε κανονικά με τον Άρη, αφού και ο Ανιγκό αυτόν περίμενε και προτιμούσε να βάλει δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Μπα μετά και το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο παιχνίδι με τον Άρη είχε τη φοβία και με τον ΠΑΟΚ. Περίπου στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου φάνηκε να κουτσαίνει και να μην πατάει καλά το πόδι του.

Υπήρξε μία ανησυχία και στον πάγκο του Ολυμπιακού με το ιατρικό επιτελείο να σηκώνεται. Ο Μπα μετέφερε το πρόβλημα και στον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος καταλάβαινε ότι το θέμα του δεν είναι και τόσο σοβαρό για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Μίλησαν οι δυο τους με τον Ανιγκό περισσότερο να τον ντοπάρει και ο παίκτης συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.