Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έφεραν τον elite διαιτητή

Τελικά αν υπάρχει καλή θέληση και μεγάλη... πίεση, μετά τον Λετεσιέ έρχεται και Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε στην Ελλάδα. Κοίταξαν το κοινό όφελος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έφεραν τον elite διαιτητή

Έτρεχε και δεν έφτανε η ΕΠΟ με το θέμα του διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κι αφού τα άκουσε για μία ακόμη φορά και από τους δύο, ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε. Μετά τον elite Γάλλο Λετεσιέ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, θα έχουμε elite και στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Πιθανότατα πια και σε όλα τα ντέρμπι για τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Πώς από τον Κροάτη φτάσαμε στον Ισπανό, με ανακοινώσεις, φασαρία, προειδοποιήσεις, αλλά και τις δύο ομάδες να λειτουργούν με βάση το κοινό συμφέρον και το συμφέρον του πρωταθλήματος, είναι μία ιστορία που δεν μπορεί να εκπλήξει κανέναν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Κανείς δεν ξέρει αν θα τα πάει καλά ή θα κάνει λάθη ο Ισπανός, πολύπειρος σε μεγάλα παιχνίδια στην καριέρα του. Σίγουρα θα αποτελέσει εγγύηση ότι δεν θα ακουστεί το παραμικρό μέχρι το ντέρμπι και ότι θα έχει το κύρος να επιβληθεί στο γήπεδο και να ελέγξει ένα πάρα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι. Με βοηθό του μάλιστα την εξαιρετική διαιτητή Αγιούσα, από τις κορυφαίες γυναίκες παγκοσμίως στο χώρο της διαιτησίας.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με τη στάση τους έχουν ήδη κερδίσει προτού παίξουν στο ντέρμπι. Αυτό που δεν θα μάθουμε είναι πώς μέσα σε λίγες ώρες στις άκαρπες επαφές με την ιταλική και τη γερμανική ομοσπονδία προστέθηκαν και οι επαφές με την ισπανική. Που τελικά ενώ ήταν άκαρπες έφεραν αποτέλεσμα. Πριν από εκείνες με το Ισραήλ για διαιτητή που κλήθηκε αλλά δεν μπορούσε και μετά ήρθε ο Κροάτης που τελικά δεν μπορούσε. Αυτά. Πρόεδρος Εδεσσαϊκού.

Μακάρι το πρωτάθλημα να έχει ως το τέλος διαιτητές τέτοιου επιπέδου, έστω και αργά. Κι από τη νέα σεζόν Βγένετ και βλέπουμε.