Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Διαιτητής του ντέρμπι ο Elite Ντελ Θέρο Γκράντε

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και ο Elite Ισπανός διαιτητής, Ντελ Θέρο Γκράντε είναι εκείνος που θα σφυρίξει το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο. 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Διαιτητής του ντέρμπι ο Elite Ντελ Θέρο Γκράντε

Μετά το τον τραυματισμό του Κροάτη διαιτητή, Φραν Γιόβιτς ο οποίος δήλωσε κώλυμα για να διευθύνει το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, βρέθηκε ο αντικαταστάτης του.

Μάλιστα πρόκειται για μια από τις καλύτερες «σφυρίχτρες» στον κόσμο και είναι Elite διαιτητής, ο Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε.


«Ο εν λόγω ρέφερι αν και αρχικά, όπως είχε ενημερώσει την ΕΠΟ, η Ισπανική Ομοσπονδία, δεν ήταν διαθέσιμος, λόγω υποχρεώσεων του την προσεχή Παρασκευή ώς VAR στο εγχώριο του πρωτάθλημα, μετά από συνεννόηση των δύο Ομοσπονδιών και της UEFA, αποδέχθηκε τελικά την πρόταση και θα αντικαταστήσει τον Φραν Γιόβιτς που λόγω κωλύματος δεν θα μπορέσει να διευθύνει το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός», αναφέρει η ΕΠΟ σε ανακοίνωση της.

Σε επίπεδο Super League, στις 7 Νοεμβρίου 2021, είχε σφυρίξει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-3. Επίσης, τα παιχνίδια ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 2-0 (8/12/2016),, Άρσεναλ-Ολυμπιακός 0-1 (18/3/2021), Ολυμπιακός-Αταλάντα 0-3 (24/2/2022) για το Europa League, το Ελλάδα-Σλοβενία 0-0 (18/11/2020) για το UEFA Nations League, καθώς και το διεθνές φιλικό Σαουδική Αραβία-Ελλάδα 2-0 (15/5/2018).

Πάντως να σημειωθεί πως τίποτα δεν είναι επίσημο, με την ΚΕΔ και την ΕΠΟ να αναζητούν τον άνθρωπο που θα διευθύνει τη σπουδαία αναμέτρηση.