Ολυμπιακός: Στην πιο κρίσιμη περίοδο βγάζει χαρακτήρα ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ απέδειξε και στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» και κυρίως ότι ζει με πάθος κάθε του στιγμή στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Στην πιο κρίσιμη περίοδο βγάζει χαρακτήρα ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Πολλές φορές βρέθηκε φέτος στο στόχαστρο του κόσμου ή του Τύπου. Όχι άδικα φυσικά... Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είχε αρκετές χαμηλές πτήσεις, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να βρίσκεται μονίμως σε μία αναζήτηση στην αγορά για την απόκτηση ενός βασικού αριστερού μπακ.

Αποκτήθηκε ο Μαρσέλο με αυτή την προοπτική, αλλά έφυγε μερικούς μήνες αργότερα, με τον Ρέαμπτσιουκ να σηκώνει όλο το βάρος στο πρώτο μισό της σεζόν.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια τον χειμώνα για τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια, τελικά αποκτήθηκε ο Ραμόν από την Φλαμένγκο και ο Ρέαμπτσιουκ εξακολουθεί να είναι ο βασικός αριστερός μπακ των Πειραιωτών.

Εδώ και ένα μήνα ο Μολδαβός δείχνει να πατάει γερά στα πόδια του, δεν πήγε κιόλας στην Εθνική του για να κάτσει στον Ρέντη και να δουλέψει ακόμα περισσότερο και απέδειξε (και) κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι».

Δεν ήταν μόνο η κούρσα και η πάσα που έκανε λίγο πριν o Μπακαμπού πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Είναι η γενικότερη συμπεριφορά του και η νοοτροπία που βγάζει στο χορτάρι.

Δεν είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, αλλά παρότι ένιωθε και ο ίδιος την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, κατάφερε να γυρίσει το κλίμα και δείξει σε όλους ότι ζει με πάθος κάθε του στιγμή στο λιμάνι.

Αυτό που περιμένει πλέον ο Ζοσέ Ανιγκό από τον Ρέαμπτσιουκ είναι να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Την Κυριακή (9/4) στην Λεωφόρο οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες από τον Μολδαβό και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να φανεί και πάλι αντάξιος των προσδοκιών.