Γιοβάνοβιτς: «Μεγάλη υπόθεση αυτή η νίκη, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο»

Πολύτιμη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γιοβάνοβιτς: «Μεγάλη υπόθεση αυτή η νίκη, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο»

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από το ισόπαλο παιχνίδι με τον Βόλο. Οι «πράσινοι» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Άρη και έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας της ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε πολύτιμη τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως κάθε παιχνίδι στα play off είναι κρίσιμο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στο οποίο καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο απλοί, πιο δημιουργικοί, φτιάξαμε φάσεις και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έτσι είναι τα playoffs. Αυτή η νίκη ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για μας, λόγω της αξίας του αντιπάλου, γιατί δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες από εδώ».

Για το γκολ του Σπόραρ και αν τον απελευθερώνει ψυχολογικά, σημείωσε: «Για κάθε σέντερ φορ είναι σημαντικό να σκοράρει, αλλά δεν νομίζω να υφίστανται οι ψυχολογικοί λόγοι για μια ομάδα που έχει ψηλούς στόχους. Ήταν μια αποτυχία η ισοπαλία με τον Βόλο, αλλά κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο».