Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Εμβιλά για το ματς με τον ΠΑΟΚ - Στον πάγκο ο Χάμες

Τόσο ο Γιαν Εμβιλά όσο και ο Ουσεϊνού Μπα είναι κανονικά στις επιλογές του Ανιγκό ως προς την αποστολή. Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρουν να παίξουν από την αρχή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Εμβιλά για το ματς με τον ΠΑΟΚ - Στον πάγκο ο Χάμες

Για τον Μπα εκφράζονταν από το βράδυ σοβαρές αμφιβολίες, καθώς έχει το μυϊκό πρόβλημα στον προσαγωγό και μόνο αν δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος υποτροπής, θα μπορούσε να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Από την άλλη, ο Εμβιλά είναι πιο πιθανό να ξεκινήσει, παρόλο που έπαιξε με ενοχλήσεις κόντρα στον Άρη και δεν είναι ακόμα στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Ειδικά τον Εμβιλά ο Ανιγκό έχει σκοπό να τον περιμένει έως την τελευταία στιγμή για να τον επιλέξει στο αρχικό σχήμα. Πάντως, ο Γάλλος είπε στον Ανιγκό ότι νιώθει καλά και μπορεί να τον υπολογίζει για το αποψινό (21.00) ματς.

Στην αποστολή ο Σισέ και το ρίσκο

Ξανά στα «όπλα» - και με τη βούλα - ο Παπέ Σισέ. Από χθες σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Ανιγκό σκόπευε να ενεργοποιήσει τον Σενεγαλέζο στόπερ, ο οποίος δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο καιρό με τον Μίτσελ. Θα είναι πάντως τεράστιο ρίσκο να ξεκινήσει ο Σισέ απέναντι στον ΠΑΟΚ, γιατί η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν πριν από δύο μήνες και μάλιστα ένα 5λεπτο στο 6-0 με τον Λεβαδειακό. Το δε περίεργο με τον Αφρικανό είναι ότι ενώ εμφανιζόταν πολύ κοντά στην αποχώρησή του τον χειμώνα, ο Μίτσελ είχε ανάψει κατά κάποιο τρόπο «κόκκινο» για την παραχώρησή του, θεωρώντας ότι έπρεπε να παραμείνει στο ρόστερ ως αριστερός στόπερ. Παρ’ όλα αυτά, ο Σισέ έπαιξε στις 29 Ιανουαρίου και από τότε αναζητείται. Μένει να φανεί λοιπόν αν θα κάνει την έκπληξη σήμερα ο Ανιγκό και θα τον επαναφέρει στην ενδεκάδα. Φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο το συγκεκριμένο σενάριο...

Στον πάγκο ο Χάμες

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά έως την τελευταία στιγμή, τότε ο Χάμες Ροντρίγκες θα καθίσει στον πάγκο απόψε. Ο Κολομβιανός προπονήθηκε και χθες με το υπόλοιπο γκρουπ και ο Ανιγκό τον πήρε στην αποστολή. Επειδή, όμως, προέρχεται από τραυματισμό και σε συνδυασμό με το «καλό φεγγάρι» του Φορτούνη, αγγίζει τα όρια του απίθανου να ξεκινήσει ο Χάμες που εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και έχει καταφέρει να βγάλει μιάμιση προπόνηση. Θα είναι στον πάγκο για να βοηθήσει, εφόσον παραστεί ανάγκη, κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο.