Χριστοδουλόπουλος: «Περιμένω... καυτό γήπεδο με τον Παναθηναϊκό!»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του σημερινού (5/4, 19:30, NS Prime) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο και να ωθήσουν τους “κίτρινους” στη νίκη.

Χριστοδουλόπουλος: «Περιμένω... καυτό γήπεδο με τον Παναθηναϊκό!»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του σημερινού (5/4, 19:30, NS Prime) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League, σε τρία σημεία στάθηκε, τονίζοντας ότι δεν θέλει να μπει σε λεπτομερή ανάλυση της αναμέτρησης.

Κατ’ αρχάς, επισήμανε ότι η προηγούμενη ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, επέδρασε ιδιαίτερα θετικά στην ομάδα και έφτιαξε καλό “κλίμα” στα αποδυτήρια. Κατά δεύτερον, τόνισε ότι οι “κίτρινοι” θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσει ο Άρης στην πρώτη του νίκη στα πλέι οφ. Και τρίτον, κάλεσε τους οπαδούς να γεμίσουν σήμερα το “Κλ. Βικελίδης” και να δημιουργήσουν “καυτή” ατμόσφαιρα, όπως για παράδειγμα έκαναν στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, ώστε να ωθήσουν κι αυτοί από την πλευρά τους, με τον τρόπο τους, τον ίδιο τον Χριστοδουλόπουλο και τους συμπαίκτες του στην επικράτηση απέναντι στους “πράσινους”!

Ερωτώμενος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πόσο σημαντική ήταν για τον Άρη η ισοπαλία στο “Γ. Καραϊσκάκης” και πώς επέδρασε αυτό το αποτέλεσμα στους “κίτρινους”, απάντησε:

“Ως αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό! Αυτό που εξέλαβα απευθείας, είναι ότι επέδρασε πολύ θετικά στην ομάδα μας. Βλέπω τα αποδυτήρια. Ξέρω τι γίνεται μέσα σε αυτά, οπότε ξέρω τι λέω. Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι δεν θέλω να προχωρήσω σε κάποια ανάλυση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θέλω, όμως, να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Βλέποντας τα αποδυτήρια μας και καταλαβαίνοντας σε ποια κατάσταση είναι οι συμπαίκτες μου, είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί τη θέλουμε όλοι! Αυτή, όμως, η προσπάθεια θέλει ώθηση από τους οπαδούς της ομάδας. Θέλω, λοιπόν, να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να συμβάλει στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη! Προσωπικά, όμως, θέλω να νιώσω ξανά το “Κλ. Βικελίδης” “καυτό”, όπως ήταν στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε εδώ. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!”