Κλέιμαν: «Έχω πρόταση ανανέωσης από τον Βόλο, αλλά ελπίζω να πάω σε μεγαλύτερο σύλλογο»!

Ο Μπόρις Κλέιμαν μίλησε σε ΜΜΕ του Ισραήλ για το μέλλον του στο Βόλο, αποκαλύπτοντας πως έχει ήδη δεχθεί πρόταση ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά ελπίζει να πάει σε «μεγαλύτερου βεληνεκούς σύλλογο»!

Κλέιμαν: «Έχω πρόταση ανανέωσης από τον Βόλο, αλλά ελπίζω να πάω σε μεγαλύτερο σύλλογο»!

Λίγα 24ωρα αφού αναδείχθηκε πρωταγωνιστής της 2ης αγωνιστικής των play off αποκρούοντας το πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠαναθηναΪκό στη Λεωφόρο ο Μπόρις Κλέιμα μίλησε για το μέλλον του σε ΜΜΕ του Ισραήλ.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας ανέφερε πως από το Πανθεσσαλικό του έχουν ήδη κάνει πρόταση ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά:

«Ακόμα δεν ξέρω τι θα συμβεί τη νέα σεζόν. Ο Βόλος μου πρόσφερε νέο διετές συμβόλαιο και επέλεξα να περιμένω μέχρι το τέλος της σεζόν και να δω τι θα προκύψει. Υπάρχουν ομάδες που με παρακολουθούν, ομάδες που έχουν μιλήσει με τον μάνατζέρ μου. Τον Ιανουάριο είχα πρόταση να επιστρέψω στην Κύπρο (σ.σ. τα εκεί δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την Ανόρθωση). Πιστεύω ότι εντός του επόμενου μηνός θα γνωρίζουμε όλοι πού θα αγωνίζομαι τη νέα σεζόν. Πάντοτε προσπαθώ για το καλύτερο δυνατόν», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Ελπίζω ότι θα μετακινηθώ σ’ ένα σύλλογο, πιθανότατα μεγαλύτερου βεληνεκούς απ’ ότι αυτός εδώ στην Ελλάδα. Ισως να επιστρέψω στην Κύπρο, ίσως και να πάω σε κάποια άλλη χώρα. Θέλω να επιλέξω ένα μέρος όπου θα με εμπιστεύονται και θα μου δώσουν αυτοπεποίθηση. Την ίδια ώρα να μπορώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, γιατί είναι το σημαντικότερο πράγμα για εμένα».