Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος ο Άρης θα υποδεχτεί την Τετάρτη (5/4, 19:30) στη Θεσσαλονίκη τον Παναθηναϊκό.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με αρκετές απουσίες και στη συνέχεια γνωστοποίησαν την αποστολή του αγώνα απέναντι στους «πράσινους».

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (05/04), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».