Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Κώτσιρας

Ο Γιάννης Κώτσιρας έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Κώτσιρας

Θεραπεία έκανε ο Κώτσιρας και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον Άρη. Στην αποστολή επέστρεψε ο Τιμοτέους Πούχατς και ο Ένις Τσόκαϊ.

Φανέλα βασικού θα πάρει ξανά ο νεαρός Γιώργος Βαγιαννίδης στο άκρο της άμυνας του ΠΑΟ από τη στιγμή που είναι εκτός ο Κώτσιρας. Στην αποστολή ο τερματοφύλακας Σουρδής, καθώς ο Ξενόπουλος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την αποστολή:

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία λόγω αιματώματος στη γάμπα ακολούθησε ο Κώτσιρας, ενώ εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας έμεινε ο Ξενόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Σουρδής, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής».