Ολυμπιακός: Ενεργοποιείται ο Σισέ

Μία από τις πρώτες αποφάσεις που παίρνει ο Ζοσέ Ανιγκό, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν χθες βράδυ, είναι ότι θα ενεργοποιήσει τον Παπέ Σισέ.

Ολυμπιακός: Ενεργοποιείται ο Σισέ

Ο Σενεγαλέζος στόπερ, που ήταν μονίμως εκτός αποστολής τις τελευταίες μέρες, φαίνεται ότι επιστρατεύεται από τον Ανιγκό ενόψει ΠΑΟΚ.

Η σημερινή προπόνηση θα δείξει περισσότερα ως προς τις προθέσεις του νέου τεχνικού των Πειραιωτών. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο, εφόσον δεν τα καταφέρει ο Μπα, ο Σισέ να βρεθεί στο πλευρό του Παπασταθόπουλου. Τελευταία φορά που έπαιξε ο Σισέ σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν 5 λεπτά στο ματς με τον ΟΦΗ στις 29 Ιανουαρίου!

Κρίνεται σήμερα του Μπα

Λογικά ο Ουσεϊνού Μπα δεν θα είναι στη διάθεση του Ανιγκό για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, θα τον τσεκάρουν σήμερα οι γυμναστές και οι γιατροί, προτού παρθεί η οριστική απόφαση. Ο Σενεγαλέζος υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική και από την κλινική και απεικονιστική εξέταση φάνηκε ότι δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Έχει μία απλή σύσπαση στους προσαγωγούς του αριστερού ισχίου, προλαβαίνοντας τη θλάση. Η κατάστασή του λοιπόν θα επανεκτιμηθεί με... ορίζοντα αρχικά τον ΠΑΟΚ και αν δεν τα καταφέρει να παίξει αύριο, όλο το βάρος θα πέσει για να βοηθήσει στη Λεωφόρο την Κυριακή.