Θέμα Μίτσελ πλέον στον Ολυμπιακό, πιθανότατα με Ανιγκό έως το τέλος της σεζόν

Ο Μίτσελ, μία μέρα μετά το 2-2 με τον Άρη, δείχνει πλέον να μην αντέχει άλλο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εις βάρος του και εφόσον αποχωρήσει, ο Ζοσέ Ανιγκό όλα δείχνουν ότι θα κάτσει στον πάγκο έως το τέλος της σεζόν.  

Θέμα Μίτσελ πλέον στον Ολυμπιακό, πιθανότατα με Ανιγκό έως το τέλος της σεζόν

Υπ' ατμόν ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό; Απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, ο Ισπανός τεχνικός δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά και τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπό του εξαιτίας του 2-2 με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Για να γίνουμε πιο ακριβείς, φαίνεται ότι δεν αντέχει άλλο το κλίμα που έχει διαμορφωθεί εις βάρος του μετά από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Μίτσελ φαίνεται ότι ταρακουνήθηκε ακόμη πιο πολύ, όταν για δεύτερη φορά οι οργανωμένοι οπαδοί της «Θύρας 7» με ποστάρισμά τους στα σόσιαλ μίντια, του ζήτησαν «να πας σπίτι σου». Η πρώτη ήταν μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, αλλά τότε ο Ισπανός τεχνικός είχε την ψυχραιμία να ανατρέψει την κατάσταση. Τώρα φαίνεται ότι έχει φτάσει με τη σειρά του στα... όριά του.

Από ώρα σε ώρα αναμένονται εξελίξεις, με τον Μίτσελ να βρίσκεται το απόγευμα της Δευτέρας (3/4, 18.00) στον Ρέντη που ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση.

Στον Ρέντη είναι και μέλη της διοίκησης, όπερ σημαίνει από ώρα σε ώρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις κι ενώ ο Ολυμπιακός έχει σε δύο 24ωρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (5/4).

Αν οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Μίτσελ, τότε αναμένεται έως το τέλος της σεζόν ο Ζοσέ Ανιγκό να κάτσει στον πάγκο.