Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν επιστροφή Ντόη με ΠΑΟΚ

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της μαγνητικής του Ουσεϊνού Μπα, ο Μίτσελ φαίνεται πως επαναφέρει ξανά στην 20άδα τον Ανδρέα Ντόη μετά και το τραγικό λάθος του Παναγιώτη Ρέτσου με τον Άρη.

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν επιστροφή Ντόη με ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ατυχώς βρέθηκε στο επίκεντρο μετά το 2-2 του Ολυμπιακού με τον Άρη. Προφανώς και δεν έφερε την αποκλειστική ευθύνη για το κάζο των Πειραιωτών, αλλά η επιπολαιότητά του στη φάση του 2-1 έφτανε και περίσσευε για να αναδείξει ότι στον Ολυμπιακό φαίνεται να μην είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Πιθανότατα θα θεώρησαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει απέναντι σε έναν Άρη που έως το 70’ έδειχνε ακίνδυνος.

Ο Μίτσελ περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ουσεϊνού Μπα, αλλά όπως και να ‘χει, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Ανδρέα Ντόη. Ο νεαρός στόπερ αναμένεται να βρεθεί αρχικά στην 20άδα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (5/4) και ανάλογα με την κατάσταση του Μπα, ενδεχομένως να τον δούμε και στην ενδεκάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Ντόη δεν ήταν στις επιλογές του Μίτσελ για το παιχνίδι με τον Άρη, μένοντας εκτός αποστολής από παραμονή του ματς και όχι την τελευταία στιγμή. Δεν είχε μπει δηλαδή ούτε καν στην προεπιλογή.

Τώρα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο Ντόη θα επιστρατευτεί και μένει να φανεί αν από εκεί που βρέθηκε εκτός αποστολής με τον Άρη, πάρει φανέλα βασικού κόντρα στον ΠΑΟΚ.