Οι αλλαγές του Μαρτίνς έδωσαν έξι βαθμούς

Νάτχο και Χασάν που ήρθαν από τον πάγκο χάρισαν στον Ολυμπιακό νίκες στις καθυστερήσεις.

Οι αλλαγές του Μαρτίνς έδωσαν έξι βαθμούς

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός νίκησε και τον Πανιώνιο στις καθυστερήσεις. Οι Πειραιώτες τα βρήκαν σκούρα, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι πως κατάφεραν και πήραν ακόμα μία νίκη. Μπορεί αυτές οι νίκες να ήρθαν με τη ψυχή στο στόμα, αλλά σημασία έχει πως οι Πειραιώτες έβαλαν στο σακούλι τους έξι πολύτιμους βαθμούς.

Στο μεγάλο λιμάνι σαφώς και είναι ικανοποιημένοι από τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από την ομάδα του Πειραιά και τον Πέδρο Μαρτίνς. Μετά από εννιά επίσημα ματς ο Ολυμπιακός έχει επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στο πρωτάθλημα έχει το τέσσερα στα τέσσερα.

Κοινός παρονομαστής των δύο αγώνων που κρίθηκαν στο φινάλε είναι ότι τα γκολ σημείωσαν δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο. Με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μπίμπαρς Νάτχο ήταν αυτός που σκόραρε στο 92', ενώ στη Νέα Σμύρνη ο Αχμέντ Χασάν επίσης στο 92'. Δύο αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς που καθόρισαν το αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό και στο λιμάνι υπάρχει ικανοποίηση για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Από τον Ολυμπιακό, πάντως αντιλαμβανόμενοι πως ανοίγει κουβέντα για διάφορα αγωνιστικά θέματα έβαζαν τέλος σε όλα αυτά τονίζοντας την ικανοποίηση τους για τη μέχρι τώρα πορεία.