ΕΠΟ: Εξουσιοδότηση στον Μπαλτάκο για νομικές κινήσεις

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξουσιοδοτεί τον Παναγιώτη Μπαλτάκο για να προβεί «σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών» για τα όσα συνέβησαν στη συνάντηση των «6» με τον Μπένετ.

ΕΠΟ: Εξουσιοδότηση στον Μπαλτάκο για νομικές κινήσεις

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αποφασίστηκε με ψήφους 15-1, να προβεί σε κάθε ενέργεια, ποινικής και πειθαρχικής φύσεως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος για όσα έγιναν στη συνάντηση των «6» στα γραφεία ΕΠΟ την περασμένη εβδομάδα, με τον Μπένετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Αποφάσισε, με ψήφους 15-1, την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών, σε συνέχεια όσων έλαβαν χώρα κατά τη συνάντηση της 27.03.2023, με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ, του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Στίβεν Μπένετ και των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για θέματα ορισμού διαιτητών στα play off της Super League 1».