Χριστοδουλόπουλος: «Θέλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας»

Καλό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο Φάληρο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενώ τόνισε πως δεν είναι ο... αντι-Φορτούνης του Άρη

Χριστοδουλόπουλος: «Θέλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας»

Στις αλλαγές απέδωσε τα εύσημα του αποτελέσματος στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας άσος του Άρη τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και πως άπαντες στην ομάδα θέλουν να δίνουν χαρά στον κόσμο τους.

Συγκεκριμένα τόνισε:«Βοήθησαν πολύ οι αλλαγές, γιατί οι εξτρέμ μας έβαλαν τα γκολ και ισοφαρίσαμε το ματς. Κι εμείς κάναμε ένα μίνι ροτέισον δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν πολλά λεπτά στα πόδια τους. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα.

Εγώ δεν είμαι αντι-Φορτούνης όπως ειπώθηκε στη μετάδοση, αλλά είμαι ο Λάζαρος. Σε αυτή τη θέση παίζω τα τελευταία δύο χρόνια. Πέρσι έβαλα 15 γκολ και είχα 4 γκολ στο Κόνφερενς. Είναι λίγο άστοχο, γιατί τώρα που μεγάλωσα εκεί είναι η θέση μου. Αυτά που μπορώ να κάνω, τα κάνω…

Εγώ έκανα τα πάντα για να έρθω στον Άρη, θέλω να μείνω, γιατί ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη δυναμική. Τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και αυτό που θέλουμε είναι να δίνουμε χαρά στην πόλη και στην ομάδα».