Η κριτική των παικτών: Ο «φύλακας-άγγελος» Γιαννιώτης και ο λυτρωτής Χασάν

Ο Γιαννιώτης κράτησε με τις αποκρούσεις του ζωντανό τον Ολυμπιακό μέχρι ο Χασάν να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να δώσει τη νίκη στο ματς με τον Πανιώνιο.

Η κριτική των παικτών: Ο «φύλακας-άγγελος» Γιαννιώτης και ο λυτρωτής Χασάν

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού:

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε. Και στο σουτ του Κεϊτά στο 18', αλλά πολύ περισσότερο στο πλασέ του Κόρμπου από το ύψος του πέναλτι στο 49'. Πρόσθεσε άλλη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Είχε τις κλασικές επελάσεις του από τα δεξιά ειδικά στο πρώτο 25λεπτο, στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε λίγο με τον Σπιριντόνοβιτς, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο πήρε κάποια μέτρα έχοντας όμως ημιτελείς προσπάθειες. Μέχρι που έφτασε το 92ο λεπτό και έδωσε στο πιάτο το γκολ στον Χασάν.

ΜΕΡΙΑ: Δεν ήταν κακός ο Τυνήσιος. Ήταν σίγουρα πιο σταθερός σε απόδοση συγκριτικά με αυτό της Μπέτις. Βέβαια άλλες και οι απαιτήσεις του αποψινού ματς με αυτό κόντρα στους Ισπανούς. Είχε στο ενεργητικό του και ένα μακρινό σουτ στο 53'.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Κέρδισε σχεδόν όλες τις εναέριες μονομαχίες και σε ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε την κλάση του. Σίγουρα είχε και τις κακές του στιγμές, αλλά πολύ περισσότερες ήταν οι καλές.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Έτρεξε πολύ, ανέβηκε και βοήθησε επιθετικά, αλλά οι σέντρες του δεν βρήκαν κεφάλια ή πόδια συμπαικτών του. Έχει και καλύτερα παιχνίδια ο νεαρός αριστερός μπακ.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Άλλη μία συμμετοχή ως βασικός “έγραψε” ο Ανδρέας, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακός. Σίγουρα δεν πήρε ο Ολυμπιακός τα τρεξίματα που θα ήθελε από τον Κρητικό χαφ, αλλά θα πρέπει να του πιστωθεί η συμβολή του στο 37' που έκοψε τον... βήχα στον Κόρμπο που βγήκε απέναντι από τον Γιαννιώτη.

ΚΑΜΑΡΑ: Μιλάμε για “φαινόμενο”. Και στη Ν. Σμύρνη άφησε σε μια γωνιά τα πνευμόνια του. Έτρεξε σαν παλαβός σε όλη τη διάρκεια του ματς, ήταν ο παίκτης του άξονα που έβγαζε περισσότερη ενέργεια από κάθε άλλον και στο 51' έπεσε με αυτοθυσία στα πόδια του Κεϊτά προτού γίνει απειλητικός. Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού σε ακόμη ένα παιχνίδι.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε ορεξάτος, από τα δικά του πόδια βγήκε και η φάση του Γκερέρο στο 29ο λεπτό, αλλά όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να μένει από βενζίνη. Σε καμία περίπτωση βεβαίως δεν ήταν ο Κώστας των προηγούμενων αγώνων και ο Μαρτίνς τον αντικατέστησε με τον Νάτχο στο 58'.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Σε τέσσερις περιπτώσεις θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ (17', 20', 32', 87'). Και στις τέσσερις όμως δεν λειτούργησε σωστά. Είχε διάθεση, είχε όρεξη, αλλά κάτι στράβωνε στο τέλος και μουντζούρωνε όλη την προσπάθεια που είχε προηγηθεί. Κάπου – κάπου την ταλαιπώρησε την μπάλα περισσότερο απ' όσο έπρεπε.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Έκανε λάθος στο 12' που αντί να στρώσει στον Φετφατζίδη προτίμησε να σουτάρει. Σε γενικές γραμμές δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Πορτογάλος, ο οποίος ναι μεν πήρε αρκετές προσπάθειες, αλλά οι περισσότερες εξ αυτών είχαν κακή κατάληξη.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Ώρες-ώρες έδειχνε να παλεύει μόνος του στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως, δεν του παρουσιάστηκαν και οι σοβαρές ευκαιρίες για να γίνει απειλητικός. Στο 29' έπιασε ένα καλό σουτ από τα πλάγια που κατέληξε άουτ.

ΝΑΤΧΟ: Μπήκε αντί του Φορτούνη, χωρίς ωστόσο να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό. Είχε δύο σουτ (67', 72'), αλλά σίγουρα ο Μαρτίνς περίμενε περισσότερα από τον Ισραηλινό.

ΧΑΣΑΝ: Μία φορά χρειάστηκε να φανεί και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Στο 92' είπε “ευχαριστώ” στο δώρο που του έκανε ο Ομάρ με τη γλυκιά του σέντρα και χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.