Λουτσέσκου: «Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

Για το ματς με την ΑΕΚ και την απουσία από τον πάγκο μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Λουτσέσκου: «Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στην απουσία του από τον πάγκο αλλά και τα διαδοχικά ματς που ακολουθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την διακοπή των Εθνικών Ομάδων: «Ήταν μία καλή διακοπή, είχαμε πιεστεί αρκετά, μας βοήθησε. Είχαμε και ένα καλό φιλικό παιχνίδι, δώσαμε χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ και κρατήσαμε σε ένα ρυθμό τους υπόλοιπους. Αν μας έκανε καλό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν: «Παίξαμε ένα παιχνίδι μέσα στη διακοπή, οπότε δεν άλλαξε πολύ το πρόγραμμα μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προτιμούν να αγωνίζονται από το να κάνουν προπονήσεις. Έχουμε αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση ξανά, έχουμε κάνει μακρύ δρόμο και έχουμε βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο θα μείνουμε συγκεντρωμένοι για τα παιχνίδια που έρχονται».

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ «Δεν θα περιμένουμε πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό πριν λίγες βδομάδες μας ξέρει κ την ξέρουμε θα κριθεί στο ψυχολογικό κομμάτι το παιχνίδι. Η πίεση είναι στην ΑΕΚ. Αυτή βρισκόταν για κάποια στιγμή στην κορυφή εμείς ερχόμαστε με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, αυτοί έχουν περισσότερα να χάσουν από εμάς».

Για την απουσία του από τον πάγκο εξαιτίας της τιμωρίας του τόνισε «Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου πρέπει να την αντιμετωπίσουμε οι συνεργάτες μου ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν, αλλά και οι ποδοσφαιριστές μου το ίδιο. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».